Ajankohtaista

Tarvitsetko neuvoja asunnon hakuun tai muihin asumisen kysymyksiin? Kumppanuustalo Hannassa voit tavata asumisneuvojia tiistaina 19.11. klo 13-15 Leijasalissa. Tämä on syksyn viimeinen asumisneuvontakerta, joten tule mukaan nyt, jos mikään asumisen kysymys askarruttaa mieltäsi!

Ota saapuessasi vuoronumero puffetista.

Tervetuloa!

Tervetuloa voimaantumaan musiikin parissa! Kulttuurikameleontit ry järjestää yhteistyössä Teatteri Origon kanssa kaksi matalan kynnyksen musiikkityöpajaa Kumppanuustalo Hannassa ma 18.11.2019.

Maanantaina 18.11.
- klo 17.30-18.15 Länsiafrikkalaisia rytmejä Djembe-rumputunnilla (Djomba Kourouma)
- klo 18.30-19.15 Afrotanssia live-säestyksellä (Lassina Ouattara, Djomba Kourouma)
- Infoa teatteriharrastuksesta (Ohjaaja Eeva Leinonen)

Työpajoihin ovat tervetulleita ihan kaikki musiikista, teatterista ja oman hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet sekä marraskuun pimeyteen tylsistyneet. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Takaamme, että lähdet kotiin elinvoimaisena!

Työpajoissa tutustutaan länsiafrikkalaisiin rytmeihin djemberumpujen soiton, tanssiliikkeiden ja laulun avulla. Ohjaajina toimivat muusikko Djomba Kourouma (Guinea) ja muusikko Lassina Ouattara (Burkina Faso).

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta aihepiiristä, kaikki ovat tervetulleita mukaan! Pääpaino on hauskassa tekemisessä, elinvoiman vahvistamisessa syksyn pimeyttä vastaan sekä inspiraation ja luovuuden herättelyssä. Työpajoihin on vapaa pääsy.

Työpajat on tarkoitettu sekä aikuisille että nuorille.

Ilmoittautumiset su 17.11. mennessä: info@kulttuurikameleontit.com , jotta osataan varata tarpeeksi soittimia paikalle. Vinkkaa myös kaverille!

Työpajat järjestävät Kulttuurikameleontit ry ja Teatteri Origo verkostoineen ja ne on mahdollistanut Helsingin kaupunki.

Supersuosittu Mummodisco ottaa haltuun Töölön monipuolisen palvelutalon tanssilattian Nenäpäivänä 8.11.2019!

Yhteislähtö tapahtumaan Kumppanuustalo Hannasta klo 12.30. Vapaa pääsy!

Lainaus tapahtumasivulta https://www.facebook.com/events/541563483266693/:

"Tapahtuman juontaa Mummodisko ry:n Tuija Piepponen. Lisäksi iltapäivän aikana nähdään Circus Helsingin lapsitaiteilijat, Hämeenlinnan Senioriklovnit ja tottakai tanssitaan yhdessä Mummodiskon tahdeissa, jonka levylautasen tarjoilusta pitää huolen DJ Mikko Haapalainen alias Kuk Norris. Tanssiliikkeiden saloihin meitä opastaa Step Up -tanssistudio 70-luvun lihasmuistia kutitellen. Sininauhasäätiö mahdollistaa tapahtumaan myös hattaraa ja popcornia, jonka lisäksi paikalla on nenäbooth ja mahdollisuus kasvomaalauksiin, yms!"

Tapahtuman mahdollistavat:
Töölön monipuolinen palvelukeskus ja  Sininauhasäätiö

Mummodiscosta voi halutessaan siirtyä ohjaajan kanssa Suomi-kiekkopäivän tapahtumaan Hartwall-areenalle.

Tapahtuma tässä: https://www.facebook.com/events/779692539141351/

HUOMIO! Ennakkoilmoittautuminen!

Kävijöiden pyynnöstä perjantain kasvojumppa & hieronta on siirretty alkamaan tuntia aikaisemmin, klo 13-14.  Nyt voit halutessasi siirtyä joogasta kasvojumppaan puolen tunnin tauon jälkeen.

Ohjaaja: Oksana

Kumppanuustalo Hanna osallistuu Harwall-areenalla järjestettävään Suomi-kiekkopäivään perjantaina 8.11.!

Suomi-kiekkopäivä on osa Leijonien isännöimää Karjala-turnausta, joka toimii Nuorten Leijonien maaottelukauden 2019-2010 aloituksena. Päivä huipentuu illalla pelattavaan Suomen Cupin finaaliin, jossa kohtaavat Imatran Ketterä ja Savonlinnan SaPKO! Tätä et halua missata! Päivän aikataulu tulee tässä:

klo 14.00 Ovet aukeavat & maajoukkueiden Locker Room Sale alkaa
klo 14.00-15.00 Mahdollisuus seurata Leijonien harjoituksia katsomosta
klo 16.00 Leijonien Meet & Greet (nimmarivihkot mukaan!)
klo 16.30 U20 Suomi-Venäjä -ottelu
klo 19.00 Suomen Cupin finaaliottelu - Ketterä vs. SaPKO

Tapahtuma on ilmainen, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Kumppanuustalo Hannan puolesta tapahtumaan on varattu paikat 14 henkilölle ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 7.11. mennessä Hannan sähköpostiin hanna.kumppanuustalo@hel.fi tai paikan päällä Hannassa.

Tervetuloa!

LIIKENNEJÄRJESTELYTIEDOTE

Kurvissa tapahtuu iso liikennejärjestelymuutos ke-to 6-7.11. välisenä yönä. Ohessa Destian ilmoitus liikennejärjestelyihin tästä ajankohdasta alkaen.

Järjestelyn vaikutus autoilijoille ja bussiliikenteelle:
-Eriytetään ajokaistat Kurvissa molemmille reunoille ja työmaa-alue jää pääosin Kurvin alueen keskelle.
-Hämeentieltä ei pääse ajamaan Pääskylänkadulle.
-Pohjoiseen päin menevien bussien pysäkit Kurvissa siirtyvät kadun keskiosasta takaisin kadun itäreunaan jalkakäytävän viereen.

-Kohti Hakaniemeä menevien bussien pysäkit säilyvät aiemmalla paikallaan.
-Yrityksille tarkoitettu lastausalue säilyy pohjoiseen päin ajettaessa Mustekasetin lähellä.

Järjestelyn vaikutus jalankulkijoille:
-UFFn ja Sivuraiteen välissä nyt kulkeva Hämeentien ylittävä suojatie suljetaan. Korvaava suojatie kulkee Lidlin kohdalta Hämeentien yli. Suojatiellä on liikennevalo-ohjaus.
-Pääskylänkadun kohdalla Hämeentien ylittävä suojatie siirtyy noin kymmenen metrin matkan kohti pohjoista. Tällä suojatiellä ei ole liikennevalo-ohjausta.
-Järjestelyllä ei ole vaikutusta sovittuun esteettömään reittiin Pengerkadulta William K:n edessä olevalle metrotunnelin sisään-/uloskäynnille.

Järjestelyn vaikutus pyöräilijöille:
-Järjestelyllä ei ole vaikutusta sovittuun pyöräilyn kiertoreittiin.

 

 

Lähde mukaan perjantaina 15.11. Amos Rexiin katsomaan Birger Carlstedtin (1907 – 1975) Kultainen kissa -näyttelyä!

Amos Rexin sivuilta: "Birger Carlstedt oli suomalainen modernismin edelläkävijä, abstraktin taiteen uranuurtaja ja monilahjakas dandy, joka työskenteli maalauksen lisäksi mm. sisustussuunnittelun, muotoilun ja lavastuksen parissa. Hän seurasi ja osallistui aikansa taidekeskusteluihin, uskalsi tehdä valtavirrasta poikkeavia kokeiluja ja tutustui uusimpiin taidesuuntauksiin monilla matkoillaan.

Näyttely perustuu Amos Rexin kokoelmaan, joka on saatu testamenttilahjoituksena Birger Carlstedtilta ja hänen puolisolta, konserttipianisti France Ellegaardilta."

Lähtö Hannasta klo 13 tai tule paikan päälle klo 12.30, saat kahvin maksutta puffasta ennen lähtöä.

Sisäänpääsy on maksuton, matkat omakustanteiset (maks. 25 osallistujaa).

Ilmoittaudu sähköpostitse hanna.kumppanuustalo@hel.fi tai Hannan puffassa!

Tämän tiistain 5.11. klo 9.30 Geokätköily on valitettavasti peruttu ohjaajan sairastumisen vuoksi. Pahoittelemme!

Hannan lounaslista viikoille 45 - 46

Hannassa on tarjolla lounasta tiistaisin ja torstaisin klo 11-13. Puffetti on avoinna ma-to klo 9-15.30 ja pe klo 9-14.30.

Lounasannos 3 €, sisältää pehmeän leivän ja levitteen sekä juoman. Käteismaksu. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia ja tarjolla on myös kasvisruokaa.

Tervetuloa syömään tai kahville!

 

KUMPPANUUSTALO HANNA
Sturenkatu 12

Lähde mukaan geokätköily- ja valokuvausretkelle! Lähtö Hannasta ti 5.11. klo 9:30. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, kaikki mukaan!

HUOMIO! Säävaraus! Mikäli sataa, retki perutaan ja siitä ilmoitetaan aamulla nettisivuillamme ja facebookissa.

Ohjaajat: Kirsi

(Kuva: Kirsi Huppunen)