Ajankohtaista Asukastalojen vakiovuorojen haku käynnissä (v. 2020)

Haku Kumppanuustalo Hannan ja  muiden asukastalojen vakiovuoroihin kestää syyskuun ajan. Hakulomake tulee täyttää ja lähettää 30.9.2019 mennessä.

Helsingin kaupungin asukastalojen vakiovuoroihin tehdään uudet sopimukset 1.1.2020 alkaen ja vanhat sopimukset raukeavat. Toimijoilla on mahdollisuus hakea itselleen maksutonta vakiovuoroa Asukastalo Betaniasta, Kumppanuustalo Hannasta, Asukastalo Oulunkylän Seurahuoneelta, Maunulan asukastalo Saunabaarista, Asukastalo Malmin toimintakeskuksesta, Kontulan lähiöasemalta, Pihlajamäen lähiöasemalta ja Vuosaaren lähiöasemalta.

Tiloja annetaan käyttöön pääsääntöisesti arki-illoiksi ja viikonlopuiksi vakiovuorolaisille, yksittäisiin tapahtumiin ja yksityishenkilöiden maksullisiin perhejuhliin.

Vakiovuoroja voivat hakea ensisijaisesti sellaiset toimijat, joiden toiminta on kaikille avointa, Sote-toimialan arvojen mukaista ja sen toimintaa tukevaa. Toiminnan on oltava osallistujille maksutonta ja edistettävä osaltaan alueen hyvinvointia. Täytetty hakemuslomake toimii perusteluna ja vakuutena sille, miksi tila on luovutettu juuri tietyn toimijan käyttöön.

Täytetyn hakemuksen voi palauttaa asukastalojen henkilökunnalle ja sähköpostilla stadin.asukastalot@hel.fi (viestikenttään teksti: vakiovuorohakemus 2019) tai postilla osoitteeseen:

Tilavaraukset/Asukastalo Malmin Toimintakeskus, Kirkonkyläntie 2, 00700 Helsinki.

Lomakkeen voi täyttää ja lähettää myös sähköisesti: https://www.hel.fi/static/sote/asukastoiminta/tilat/301-153-vakiovuorohakemus-stadinasukastalot.pdf .

Lisätietoja vuokrattavista tiloista https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/asukastoiminta/

Päätökset tilankäyttömahdollisuudesta toimitetaan hakijoille sähköpostitse tai postitse 15.11.2019.

Ystävällisin terveisin

Helsingin kaupungin asukastalot

 

(Kuva: Paula Kallioniemi 2019)

Tiedotepohja_vakiovuorohaku.pdf