Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Menneet tapahtumat
Kumppanuustalo Hanna
Time7.-29.1.

Taidenäyttely: Voimaa luovuudesta

VILLA STURE
Sosiaali- ja terveysvirasto
Etelän psykiatria- ja päihdekeskus
Sturenkatu 12, 3. krs
00510 Helsinki
Puh. (09) 3105 0442
villa.sture@gmail.com

Villa Sturen taidenäyttely 7.1.- 31.1:

VOIMAA LUOVUUDESTA

Voimaa luovuudesta on Villa Sturessa kokoontunut luova ryhmä, jossa jokaisella on oma tila. Annamme luovuuden pulputa sisältämme ja saamme siitä voimaa. Olemme kaikki jonkun rakkaita ja arvokkaita. Se, mitä käsillämme tuotamme, on tärkeää.

Ryhmä on tarkoitettu päihdeongelmista toipuville tai heidän läheisilleen. Ryhmässä tehdään luovia töitä klassisen musiikin saattelemana ja nautitaan toisten ihmisten seurasta hyvässä ilmapiirissä.

Päihdeongelmat eivät ole lopullinen tuomio, vaan jokainen yksilönä on tärkeä. Me Villa Sturessa haluamme jakaa tietoa siitä, että turvallisessa ympäristössä näistä ongelmista voi toipua.

Vielä kärsivät ihmiset kodeissaan ovat tervetulleita näyttelyyn ja mukaan toimintaan, jota tarjoaa esimerkiksi Villa Sture Helsingin Alppilassa.

Tervetuloa Voimaa luovuudesta –näyttelyn avajaisiin

Aika: torstaina 7.1.2016 klo 16–18

Paikka: Kumppanuustalo Hanna (avoinna arkisin klo 10–15), Sturenkatu 12, 00510 HELSINKI

Avajaisissa kahvitarjoilu.

Lisätietoja: Näyttelyn koordinaattori Annu Väätäinen, puh. 045 161 3522

*  *  *

Villa Sture on toiminnallisuuteen pohjaava arkitoimintakeskus. Toiminta on tarkoitettu kaikille, jotka pyrkivät päihteettömään elämään. Villa Sturen toimintaperiaatteet ovat yhteisöllinen vertaistuki, asiakaslähtöisyys, vuorovaikutuksellisuus ja vapaaehtoisuus.

 Voimaaluovuudestakuva