Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Menneet tapahtumat
Tapahtumat
Time14.5. klo 10-16

Äitienpäiväpurjehdus 14.5.2017 Vallisaareen

Svanhild_Helsingin_Purjelaivakonttori.jpgSunnuntaina 14.5. hemmotellaan äitejä ja Helsingin Purjelaivakonttori kutsuu kaikki viettämään ikimuistoista äitienpäivää koko perheen voimin m/aux Svanhildilla purjehtien ja upeassa Vallisaaressa retkeillen!

Satoja vuosia suljettuna linnakkeena ollut Vallisaari avasi ovensa viime kesänä ja paljasti sisälleen kätketyt huikeat linnoitusrauniot ja uskomattoman kauniin luonnon. Opastetulla kierroksella tutustumme salaperäisen Vallisaaren välillä hurjaksikin yltyneeseen historiaan ja saarikierroksen jälkeen nautimme menneen ajan merimiesmeiningistä purjelaivalla purjehtien ja laivakeittiön antimista nauttien.

• Köydet irrotetaan Helsingin Halkolaiturista klo 10:00 ja takaisin laituriin palataan klo 16:00

• Retken hinta:

- lapset (2-16 vuotta) 35 €

- aikuiset 55 €

- sylivauvat (alle 2 vuotta) 7 €

Retken hintaan sisältyy: tervetuliaiskaffet menomatkalla, opastettu kierros Valli- ja Kuninkaansaaressa, maittava lounas sekä kakkukaffet paluumatkalla.

Vapautetaan äidit kotihommista, laitetaan lämmintä päälle, tuulta purjeisiin ja lähdetään äitien kanssa retkeilemään, purjehtimaan ja laivakokin herkuista nauttimaan! Ilmoittaudu äitienpäivän Vallisaari-purjehdukselle torstaina 11.5. mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautu mukaan tästä linkistä: http://www.purjelaiva.fi/yleisopurjehdukset.html

Jos mahdollista, ottakaa lapsille omat pelastusliivit mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!