Ajankohtaista

Lähde mukaan kävelyretkelle Seurasaareen! Lähtö Hannasta klo 12. Retki on maksuton ja kaikille avoin, matkat omakustanteiset. Varaathan matkalle mukaan kävelyyn soveltuvat vaatteet ja kengät sekä oman vesipullon. Tervetuloa retkelle!

Seurasaari on suosittu ulkoilupuisto, jossa sijaitsee kaikkien suomalaisten tuntema ulkoilmamuseo. Saaresta tehtiin kansanpuisto jo vuonna 1890. Seurasaaren luonto on metsäistä kallioisine mäkineen, kosteine notkelmineen ja lehtoineen. Saaren eläimet ovat kesyjä ja tottuneet ihmisiin (Kuvat ja esittelyteksti: Helsingin kaupunki)

Huomio: Säävaraus!

Tule mukaan minigolffaamaan Taivallahden minigolfradalle to 25.7.! Lähtö Hannasta klo 12 tai tapaaminen golfradalla klo 12.30. (Eteläinen Hesperiankatu 38).
HUOMIO! Säävaraus!
Hinta: aikuiset 6 e, lapset 4 e.
Ohjaajat: Hanna ja Mari

Lähde mukaan Oodiin kokeilemaan erilaisia pelejä. Lähtö Hannasta klo 11.45 tai voit tulla suoraan Oodin infoon, missä tapaamme klo 12.15. Tervetuloa!

Ohjaajat Hanna ja Mari

Betoniaskartelu on hauskaa kesäpuuhaa ja betonista voi valmistaa vaikka mitä. Tällä kertaa teemme kukkaruukkuja betonista. Tuo mukaasi kaksi eri kokoista muoviastiaa, mikäli kotoasi löytyy. Maksuton työpaja Hannan pihalla to 25.7. klo 13-15:30, säävarauksella. Tule ja inspiroidu!

Ohjaaja: Angela

Tee itsellesi printti kaivonkannesta tuhat vuotta vanhalla kankaanpainantatekniikalla Hannan pihalla ke 24.7. klo 13-15.30.

Tuo oma t-paita, kangaskassi, tyynyliina tms. kangas. Erä kangaskasseja jaettavissa yksi per osallistuja niin kauan kuin riittää!

Työpaja on maksuton, tervetuloa!


Ohjaaja: Angela
Kuva: Angela Oleng-Johansson

Lähde katsomaan koko perheen seikkailuelokuva Leijonakuningas 3D-versiona Redin Cinamoniin ti 23.7. Lähtö Hannasta klo 14. Voit tulla myös suoraan Cinamon-elokuvateatteriin, elokuva alkaa klo 15. Leffan hinta on 5 e, matkat omakustanteiset. Tervetuloa mukaan! Ohjaajat: Hanna ja Mari

Tietoa Leijonakuningas-elokuvasta (Kuva&teksti Cinamon):
Ohjaaja Jon Favreau
Kesto: 1t 59min

Disney esittää ohjaaja Jon Favreaun uuden live action -version elokuvasta Leijonakuningas, joka vie meidät Afrikan savannille, missä tuleva kuningas on juuri syntynyt. Simba ihailee isäänsä kuningas Mufasaa ja ottaa omat kuninkaalliset velvollisuutensa vakavasti. Mufasan veli Scar - juuri syrjäytetty kruununperijä - punoo omia juoniaan. Taistelu Jylhäkallion herruudesta, joka on täynnä petosta, tragediaa ja draamaa, johtaa Simban karkotukseen. Apunaan pari uutta, hauskaa ystävää Simba joutuu pohtimaan, miten isoksi kasvettuaan ottaa takaisin oman paikkansa.

Haluaisitko kotiisi todella helppohoitoisia ”kasveja”? Tule maalaamaan kaktuskiviä maksutta Hannan pihalle ma 22.7. ja ti 23.7. klo 13–15.30. Kivien maalaus on helppoa ja hauskaa, ja saat iloksesi kaktukset, jotka eivät tarvitse lainkaan hoitoa tai kastelua! Tervetuloa! 

Ohjaaja: Angela

Kumppanuustalo Hanna haluaa kunnioittaa hiljattain edesmennyttä Jokkea ja hänen Kumppanuustalo Hannassa, Hannan tuki ry:ssä ja AlTyTy ry:ssä tekemäänsä arvokasta työtä ja muistella kanssanne yhdessä vietettyjen vuosien varrella kertyneitä kohtaamisia. Tulethan mukaan kertomaan omat tarinasi ja kuulemaan muiden muistelot yhteisistä hetkistä vuosien varrelta. Olet tervetullut myös esittämään oman tervehdyksesi Jokelle vaikkapa runon tai puheen muodossa. Kahvitarjoilu Kumppanuustalo Hannan puolesta.

Lämpimästi tervetuloa!

Lähde mukaan galleriakierrokselle Hannatalosta pe 19.7.2019  klo 12,
Hanna tarjoaa kahvin lähtijöille alkaen klo 11.30 (Huomio, lähtöä aikaistettu).
Sisäänpääsy gallerioihin on maksuton, matkat omakustanteiset. Tervetuloa mukaan!
 
Ohjaaja: Sirkku
Lähde retkelle yliopiston kasvitieteelliseen puutarhaan! Lähtö Hannasta pe 19.7. klo 12.
Kävelemme puutarhan ulkoalueella. Retki on maksuton, matkat omakustanteiset. Laitathan päällesi kävelyyn sopivan vaatetuksen ja jalkineet.
 
Huomio! Säävaraus!
 
Ohjaaja: Angela