Ajankohtaista

Tervetuloa juhlimaan Kekriä Kumppanuustalo Hannaan ti 29.10. klo 11-14. Juhlissa soittaa Oulunkylä Seurahuone Band. Kekrin kunniaksi ruokalistalla on kurpitsakeittoa ja jälkiruokana puolukkarahkaa, hinta 2 e (tarjolla klo 11 alkaen niin kauan kuin riittää). Klo 13 alkaen pihagrillistä voi ostaa makkaraa 1 e/kpl. Puffetissa on myynnissä muutakin pientä purtavaa. Juhlan ohjelmassa on musiikin lisäksi mm. bingo, standup -esitys, askartelua klo 12 alkaen (teemme korvakoruja ja heijastimia). Sään salliessa istutetaan kukkasipuleita Hannan pihalle. Tule mukaan, tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton!

Lähde retkelle Taidehalliin katsomaan Ugo Rondinonen meditoivia klovneja näyttelyssä Everyone gets lighter. Lähtö Kumppanuustalo Hannasta pe 25.10. klo 13. Retki kestää pari tuntia. Tähän kaikille avoimeen taideretkeen kuuluu kahvi, jonka saat halutessasi ennen lähtöä Hannan puffetista. Sisäänpääsy näyttelyyn on maksuton, matkat omakustanteiset, tervetuloa!

Ohjaaja: Sirkku

Kuva: Taidehalli

Tietoturvakurssi alkaa Kumppanuustalo Hannassa ke 23.10. klo 13 ja jatkuu keskiviikkoisin 13.11. asti. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat käyttää tietokonetta, tablettia tai puhelinta turvallisesti. Ensimmäisellä kerralla käsitellään mm. salasanoja. Ohjaaja: Teemu

Tervetuloa!

Tarvitsetko neuvoja asunnon hakuun tai muihin asumisen kysymyksiin? Kumppanuustalo Hannassa voit tavata Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen asumisneuvojia syksyn aikana kerran kuukaudessa, seuraavan kerran tiistaina 22.10. klo 13-15 Leijasalissa. 

Ota saapuessasi vuoronumero puffetista.

Tervetuloa!

Lähde mukaan tutustumaan geokätköilyn salaperäiseen maailmaan! Samalla etsimme mielenkiintoisia kuvauskohteita. Lähtö Hannasta ti 22.10. klo 9:30.

HUOMIO! Säävaraus! Mikäli sataa, retki perutaan ja siitä ilmoitetaan aamulla nettisivuillamme ja facebookissa.

Ohjaajat: Kirsi ja Mimi

Hannan lounaslista viikoille 43 - 44

Hannassa on tarjolla lounasta tiistaisin ja torstaisin klo 11-13. Puffetti on avoinna ma-to klo 9-15.30 ja pe klo 9-14.30.

Lounasannos 3 €, sisältää pehmeän leivän ja levitteen sekä juoman. Käteismaksu. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia ja tarjolla on myös kasvisruokaa.

Tervetuloa syömään tai kahville!

 

KUMPPANUUSTALO HANNA
Sturenkatu 12

Pe 18.10. klo 14-15 Kumppanuustalo Hannassa on pilateksen sijaan vatsa-selkäjumppa, ohjaajana Oksana. Tervetuloa!

Ohjelmamuutos tänään to 17.10.:

Kumppanuustalo Hannan lukupiiri voi halutessaan kokoontua ilman ohjaajaa 1.krs pienessä ryhmätilassa klo 13.30-15.

Kumppanuustalo Hannan viikko-ohjelma 14.10.-18.10.2019.

Poikkeukset:

Maanantaina 14.10. ompelupajassa ei ohjaajaa paikalla, paja on silti auki normaalisti klo 12-16.

Lähdemme Hannasta galleriakierrokselle pe 18.10. klo 13. Retki kestää noin kolme tuntia. Kaikille avoimeen taideretkeen kuuluu kahvi, jonka saat halutessasi ennen lähtöä Hannan puffetista. Sisäänpääsy gallerioihin on maksuton, matkat omakustanteiset, tervetuloa! Ohjaaja: Sirkku
 
Retkikohteet:
Galleria Huuto
The Crew: taco stuffs and life “after” the institution
Piia Kokkarinen: Lennosta kiinni
Petri Juntunen: Gravitas
Jenni Kokkomäki: We rise at eight
Galleria Rankka
Markku Hakuri: 1095 päivää – Muistiinmerkintöjä piirtäjän päiväkirjoista
 
Kuva: Jenni Kokkomaki, "We rise at eight"