Tervetuloa Kumppanuustalo Hannaan!

FB kansikuva vihreä pitkä logo

Kumppanuustalo Hanna on yksi Helsingin kaupungin yhdeksästä asukastalosta ja osa Asukastalotyö ja Kampin kappeli -yksikköä.

Hanna on monien mahdollisuuksien talo jossa voit harrastaa, tavata ihmisiä, työllistyä, toimia vapaaehtoisena ja viettää rauhassa vapaa-aikaasi. Talo on avoinna kaikille helsinkiläisille ja sen toiminta on kävijöille maksutonta tai omakustannushintaista. 

Hannassa toimii monipuolisia harrastajaryhmiä esimerkiksi liikunnan, taiteen, käsitöiden ja kirjallisuuden saralla. Asiakaspäätteiltä pääsee kätevästi Internetiin ja tietotekniikkaopastusta on saatavilla talon aukioloaikoina. Käsitöistä kiinnostuneille on tarjolla ohjausta ompelupajassa.

Meille voit tulla ihastelemaan taidenäyttelyitä, nauttimaan puffetin ja lounaan antimista, lukemaan päivän lehdet tai katselemaan tv:tä. Järjestämme rattoisia retkiä, kursseja ja teemapäiviä ympäri vuoden. Kesäisin ilonamme on Lapinlahdella toimiva viljelypalsta. Upea, vehreä pihamme on kuin keidas keskellä Alppilaa.

Talon omistaa Helsingin kaupunki ja toimintaa koordinoi Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala. Kuulumme seuraavaan organisaatioon:

Asukastalotyö ja Kampin kappeli
Idän aikuissosiaalityö
Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö
Perhe- ja sosiaalipalvelut
Sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki


Hannan kumppaneina ovat Helsingin asukkaat, järjestöt, oppilaitokset ja viranomaiset.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Portilta iso